Vsak rojstni dan je priložnost, da pokažemo izbrani osebni kako jo cenimo. Obenem je odlična priložnost za druženje družine in bližnjih prijateljev. Redkokateri drugi rojstni dan je tako pomemben kot, ko dosežemo 18 let. Darila za 18 rojstni dan so lahko težka izbira, saj ne proslavljamo samo še enega leta, ampak mejnik odraslosti naših otrok, prijateljev ipd. Taka odločitev nas lahko postavi pred preizkušnjo, saj ni nobenega najboljšega darila in moramo biti kreativni. Poglejmo si kaj lahko storimo v takem primeru.

Poseben dan v mnogih kulturah

Veliko svetovnih kultur vidi 18. rojstni dan, kot dan, kadar odrastemo. To velja enako za punce in fante, saj takrat postanejo legalno odrasla oseba. Lahko se zgodi, da so naši otroci že pripravljeni, da zapustijo hišo in se odselijo na svoje. V vsakem primeru je to unikaten in poln čustev dan, ki ga moramo do konca izkoristiti.

Mnoge ideje

Danes so digitalne dobrine univerzalno darilo za skoraj vsakega najstnika. Če ima naš najstnik okus za muziko mu lahko kupimo mp3 predvajalnik ali zvočnike. Lahko, da je nor ali nora na igrice in tukaj je lahko darilo najnovejša konzola ali nov računalnik. Pametni telefoni so vedno bolj popularni pri ljudeh vseh starosti. To velja posebej za nove telefone mnogih svetovno znanih podjetij.

Darilo za 18. rojstni dan za ljubitelje športa je lahko novo kolo ali tekaški čevlji. Najbolj varna opcija je seveda, da mu ponudimo denar, vendar to je preveč neosebno in se temu izogibajmo, če ni nujno.

Za punce in fante

Punce in fantje imajo različne interese. Tako moramo malo pomisliti kaj so najboljše personalizirana darila za našega najstnika. Lahko se zgledujemo po slečih smernicah:

  • Za punce
    Punce lahko obdarimo z nakitom, parfumi ali nakupovalnimi kuponi. Lahko pa ji uredimo veliko večerno pojedino z prijatelji ali družino.
  • Za fante
    Lahko je novo kolo, kitara ali nekaj kar mu požene zanimanje. Lahko ga peljemo na športno avanturo ali kaj podobnega.

Ko se odločamo za novo darilo poskušajmo ostati pozitivni. Dajmo si nekaj tednov časa vnaprej, da si izberemo primerno darilo. Večina najstnikov se želi počutiti kot odrasli, saj hrepenijo po prostosti in možnosti samoodločanja.

Ali veste da so poslovna darila zelo pomemben vidik ustvarjanja pozitivne podobe podjetja. več o tem v naslednjem članku.

Ženske ure so postale “must have” dodatek, če želiš doseči tisti TOP modni look. Preberite si več …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *