Poslovna darila morajo biti namenjena širšemu krogu ljudi

Moderna podjetja poslujejo drugače, kot so poslovali včasih, na primer pred dvajsetimi leti. Pri novodobnih podjetjih, ki poslujejo v sodobnem zahodnem svetu, je oblika poslovanja povsem drugačna kot nekoč. Ni le potrebno izpolnjevati norm, kot v industrijski dobi. Ni potrebno le dosegati zastavljenih ciljev učinkovitosti, ampak predvsem uspešnosti. Najpomembnejše v sodobnem podjetniškem svetu pa je mreženje (mreženje med strankami, mreženje med poslovnimi partnerji, mreženje z dobavitelji in podobno). Del mreženja pa predstavljajo tudi poslovna darila. Z njimi obdarujemo stranke in poslovne partnerje, pa tudi dobavitelje ali strokovne sodelavce, ob različnih priložnostih.

Poslovna darila Habeco
Beležka z vtisnjenim logotipom je zelo primerno poslovno darilo

Ustvarjanje dobrega imena podjetja s poslovnimi darili Habeco

S poslovnimi darili Habeco si podjetja ustvarjajo dobro ime in ugled med zunanjo javnostjo in sodelujočimi podjetji. Poslovna darila so zelo pomemben vidik ustvarjanja pozitivne podobe podjetja. A ne le za stranke, poslovna darila morajo biti namenjena širšemu krogu ljudi, med katerimi si želi podjetje ustvariti dober vtis in ime, ki ga ne pozabimo. Korporativna darila morajo biti kvalitetna in skrbno izbrana. Na njih mora biti ime podjetja, logotip oziroma prepoznavni znaki.

Poslovna darila - moške ročne ure
Moške ročne ure kot poslovna darila

Pri dražjih in ekskluzivnih darilih, pa je logotip podjetja bolj diskreten in je običajno nekje na nalepki ali kartici zraven darila. Če je možno, naj podjetje namenja svoje izdelke za darila poslovnim strankam. Na ta način promovirajo svoje izdelke, hkrati s svojim imenom.

Zanimiva darila, ki ne ostanejo v predalih pisarn

Pri podjetjih, ki ne morejo nuditi svojih izdelkov za poslovna darila (na primer računalniška podjetja, storitvena podjetja in podobno), naj se potrudijo in pripravijo zanimiva darila za partnerje. Lahko je kaj povezano z njihovim poslovanjem, lahko pa je kar nekaj tretjega. Važen je dober namen in kvaliteta izdelkov, ki jih podarimo.

Habeco poslovna darila: Pametna flaška za vodo Smart CUP

Pa tudi glejmo na uporabnost poslovnega darila, saj ne nočemo, da se na naših poslovnih darilih nabira prah. Tako bomo denar vrgli skozi okno in naša poslovna darila ne bodo dosegla svojega namena. Nanje bodo vsi pozabili, saj bodo obtičali nekje v predalu ali v zadnjem kotu omare v kakšni pisarni. Zato si za vsako stranko ali poslovnega partnerja vzemimo dovolj časa in premislimo, kaj si stranka želi in kaj potrebuje oziroma kaj bo nanjo naredilo pravi vtis.

Ste pred nakupom darila za 18 rojstni dan? Sledite povezavi in si preberite članek na to temo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *