Dejstvo je, da fantje nikoli ne odrastejo in si vedno želijo kakšno lepo rojstnodnevno darilo. Veliko jih je zadovoljnih že z malenkostjo, da izrazimo pozornost in našo ljubezen. Najbolje je, da izberete lepo darilo za fanta, ki naj bo manjše cenovne vrednosti, a pozorno izbrano. Večja darila kupujte samo za okrogle obletnice, saj bodo tako bolj prišla do izraza.

Darilo za fanta
Dejstvo je, da fantje nikoli ne odrastejo in si vedno želijo kakšno lepo rojstnodnevno darilo.

Presenečenje za mrzle jesenske in zimske dni

V mrzlih jesenskih in zimskih dneh presenetite partnerja z vročim darilom. Odlično darilo za fanta je komplet skodelice za kavo skupaj z vrečko kavnih zrn. Izberete lahko različne mešanice aromatičnih kav, ki bodo navdušile vsakega ljubitelja kave. V kolikor pa ne mara kave, izberite kombinacijo skodelice in čaja. Zanimivi darilni seti vsebujejo tudi čaj v šatulji. Darilni čaj je zapakiran v čajno kroglico. V stiku z vročo vodo se čajni listi razprejo in ven pokuka cvet.  Podarite lahko tudi termo lonček za prenašanje kave ali čaja s seboj na pot.

Rojstnodnevno darilo za fanta, ki rad kuha

Rojstnodnevno darilo za fanta, ki rad kiha ni težko izbrati. Razmislite samo, ali bi kot darilo poklonili kuhinjske pripomočje, električne aparate ali oblačila, ki jih potrebuje za kuhanje. Dober kuhar potrebuje veliko zalogo predpasnikov, rokavic in bombažnih prijemal. Odlično darilo za fanta kuharja je tudi dvojna posoda za hrano, ki ohranja hrano vročo več ur. Posodo za hrano bo lahko odnesel tudi s sabo v službo in jedel doma kuhane obroke. Kupite lahko tudi poseben pica set, ki vsebuje desko za odlaganje pice in rezalnik za pico. 

Vroče darilo
V mrzlih jesenskih in zimskih dneh presenetite partnerja z vročim darilom.

Darila za čokoholike

Čokoholiku bo darilo najlažje kupiti, saj boste samo izbrali med širokim naborom čokolad. Če ga želite resnično presenetiti, izberite posebne čokolade z motivi. Na voljo je na primer komplet čokoladnih cigar z alkoholom, čokolada s figuricami kamasutre, darilni paket več različnih čokolad z visoko vsebnostjo kakava ali pa posebni polnjeni pralineji.

Buteljke dobrega vina in pivski kompleti

Kvalitetno vino postaja čedalje bolj priljubljeno rojstnodnevno darilo. Veliko ljudi ceni pitje dobre buteljke vina, saj je bolj nevsakdanje darilo. Obstajajo tudi darilni pivski kompleti, ki vsebujejo priznano slovensko steklenico piva, posamezen pivski kozarec in pivske podstavke. Vsak pivoljub se bo razveselil takega darila za fante, saj je pivo izjemno aromatično, postreženo v lepem kozarcu pa je naravnost odlično.

Presenečenja in darila za Valentinovo 2021

V kolikor radi vnaprej planirate večje praznike in obletnice, je pravzaprav celo leto pravi čas, da razmišljate tudi o nakupu darila za Valentinovo. Načrtujete lahko nekaj majhnega v udobju svojega doma ali pa celo vikend paket oddiha v romantičnem mestu. Priporočljivo je, da izberete raje darilne bone, namesto dejanske rezevracije termina vnaprej, saj glede na stanje v državi težko planirate karkoli dolgoročnega. 

Bon za romantično večerjo za dva

Svojega dragega lahko rpesenetite tudi z bonom za romantično večerjo na Bledu za dve osebi. Večerja ima 4 hode, kjer je vsak posamezen hod strokovno postrežen in odličnega okusa. Večerja je postrežena blizu okna, ki gleda na Blejsko jezero, zato se to darilo za Valentinovo posebej izplača. Pomembna je predhodnja rezervacija termina, zato je dobro, da darilo za Valentinovo kupite čim prej.

Darilo za Valentinovo
Presenečenja in darila za Valentinovo 2021

Bon za vikend oddih za dve osebi

V kolikor veste, da boste lahko izkoristili dva dni miru, pa raje izberite darilni bon za vikend paket na Bledu. Ponudba vsebuje dve nočitvi, dve večerji s štirimi hodi, dva zajtrka in neomejeno uporabo savne in bazena za obdobje 24 ur. Tak vikend oddih je odlično darilo za Valentinovo, saj nudi obilo možnosti za romantične sprehode ob jezeru, poležavanje v postelji, hranjenje z odlično hrano ter kopanje v dvoje v notranjih bazenih. V sobi si po popoldanskem spancu privoščita tudi branje knjig v dvoje. V kolikor veste, kaj rad bere, mu podarite knjigo z vsebino po njegovem okusu. Moški radi berejo zgodovinske in politične knjige. Izberite knjigo z vsebino po resničnih dogodkih, saj bosta lahko o vsebini kasneje tudi debatirala. 

Manjša darila za Valentinovo razvajanje

Poleg bona za oddih kupite tudi manjša darila, s katerimi boste pokazali, kako imate partnerja radi. Izberite kakšno darilno pakiranje čokolad, likerjev s čokoladnimi kozarčki, izbrano butelko vina, pivski komplet, darilni paket naravne kozmetike ali pa skodelico s posebnim napisom. S takimi manjšimi darili za Valentinovo boste pokazali partnerju, kako ga imate radi. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *